2 de febrer de 2009

PRESENTACIÓ EQUIP DE LA DELEGACIÓ!


A la Delegació de Joves creiem fermament que Jesús encara té molt a dir i a oferir a tots els nois i noies de la nostra diòcesi de Lleida. Estem convençuts del tresor que guarda l’Evangeli dins seu i no podem restar indiferents. La veu de Jesús ressona dins els nostres cors: “Aixeca’t i camina”.

És una crida a posar-se en marxa, a la recerca del sentit de la vida, a treballar per un món més just, a no restar passius i indiferents, a lluitar pel món que volem. Posar-se en camí és l’objectiu de les activitats que us proposem que participeu en aquest curs 2008 - 2009. Volen ser una ajuda per acompanyar els joves en el seu procés de creixement i de trobada personal amb Jesús.

"Aixeca’t i camina". Jesús fa un crit a la vida i ens transmet l’energia vigorosa que necessitem. Si deixéssim ressonar més sovint aquestes paraules, descobriríem el sentiment tan meravellós que s’hi amaga al darrera; tan gran que podria fer del món, un món diferent. El món que Déu havia somniat des de sempre per nosaltres.

Sigues benvingut/da a la nostra web, entra i recerca... hi pots trobar allò que ara mateix necessites..., allò que t’ha d’ajudar a créixer... ENDAVANT!


Equip de la Delegació de Joves
Bisbat de Lleida

1 comentari:

Josep Anton Jové ha dit...

Ànims en aquesta nova iniciativa de la Delegació. Crec que tindrà futur.Aquesta nova criatura creixerà. N'estic segur. Endavant
Josep Antón