1 de juny de 2009

SALUTACIÓ DEL BISBE!

Benvolguts amics i amigues, joves de la nostra Església de Lleida:

Us saludo, amb afecte, a tots i cadascun de vosaltres. Amb aquestes línies, vull convidar-vos a col·laborar en aquesta bonica iniciativa del blog de la Delegació de Joventut i a participar amb il·lusió de la resta d'activitats que s'organitzen per a vosaltres i amb vosaltres.

És important i molt engrescador per a tots que els joves cristians feu servir la vostra veu en l'Església i enmig de la nostra societat. Tenim moltes coses a dir i molt que aportar en bé de tots.

Per això, us animo a que aprofiteu aquest blog, i tots els mitjans del vostre abast, per a compartir amb els altres les vostres experiències i propostes. Penseu que qualsevol idea o vivència, per senzilla que sembli, quan es posa en comú és sempre enriquidora i ajuda a enfortir els llaços d'unió que van teixint una joventut cada cop més solidària i un món més fratern. Jesús ens crida a treballar junts i a ser un do els uns per als altres.

Tal com us deia en el missatge que us vaig adreçar el 15 de març "el mateix Déu que us va concedir el do de la vida us crida ara a viure-la seguint les empremtes de Jesús". Fem junts, doncs, aquest camí de seguiment i compartim amb tothom l'alegria que el Senyor ens regala en cada petit pas.

Rebeu la salutació del vostre germà bisbe.

+ Joan Piris.
Bisbe de Lleida