18 de juny de 2009

APLEC DE L'ESPERIT 2010

El diumenge 31 de maig, festa de la Pentecosta, va tenir lloc a Terrassa la trobada de consiliaris i responsables de joves de les diòcesis catalanes i balears per tal de fer la presentació del Xè Aplec de l’Esperit que tindrà lloc a la ciutat de Terrassa el 22 de maig de 2010. El lema de la trobada serà: “Amb vosaltres cada dia”.

L’Aplec és la trobada de joves cristians de Catalunya, Balears i Andorra, i que aplega periòdicament un gran nombre de joves. La darrera edició va ser l’any 2007 a la ciutat de Tarragona i hi participaren més de 5000 persones.


Les primeres informacions preveuen un aplec urbà i amb un horari adaptat als joves, que utilitzi els espais i infraestructures de la ciutat. La celebració s’iniciarà a mig matí davant la Catedral amb la rebuda, acolliment i pregària dels participants, continuarà amb la descoberta i col•laboració en diversos grups i activitats per tota la ciutat de Terrassa, amb diversitat de tallers i espais de pregària i recolliment, amb el dinar inclòs ja sigui en famílies o bé en parròquies i escoles, i es clourà a la tarda amb la celebració de l’Eucaristia, en un lloc encara per decidir. El fi de festa es farà al Parc de Vallparadís i acabarà aproximadament a les 10 de la nit.


Marta Serrano
Delegació de Joves.