5 de juny de 2009

CONFIRMACIONS A LES BORGES BLANQUES!

Som un grup de dotze persones d’ entre 13 i 15 anys, que vam rebre el Sacrament de la Confirmació el passat dia 2 de maig de 2009 a la parròquia de l’ Assumpció de Maria de les Borges Blanques. Ens ho em passat realment bé durant els dos anys de preparació amb els nostres catequistes.

Al principi ens va costar una mica adaptar-nos a la disciplina de trobar-nos cada setmana però a poc a poc vam anar descobrint que era una responsabilitat molt satisfactòria interiorment.

Es tractaven de diverses activitats ensenyant-nos les vides de veritables cristians com Francesc Castelló, i d’ altres testimonis.


També hem participat en diversos actes solidaris com la recollida d’ aliments per les persones més necessitades i en un sopar solidari per recaptar diners per MANS UNIDES.

Una de les últimes activitats que hem fet ha sigut el recés de confirmació a Poblet. aquesta sortida ens va agradar molt i ens va ajudar per fortificar els vincles d’ amistat i companyerisme.

Per últim voldriem parlar-vos de la celebració de la confirmació que va estar presidida pel nostre Bisbe Joan acompanyat pel seu secretari Josevi i el pare Joan Pujol consiliari de la Delegació de Joventud, als quals estem molt agraïts per la seva assistència. També volem agraïr els consells que ens van donar en la troboda un hora abans de la celebració de la Confirmació.

Per acabar volem agrair als nostres catequistes tot l’ esforç i temps que han passat amb nosaltres per ensenyar-nos a ser bons cristians.

En nom de tots els confirmats.


Maria-Jordi-Gisela