3 de juliol de 2009

FINAL DE CURS GRUP DE JOVES LA MARIANA

Bones a tothom!

Ens presentem: som el grup de joves de la Mariana. Som un grup de joves cristians que ve de parròquies i realitats molt diferents. La majoria som estudiants i universitaris, encara que alguns treballem, i fins i tot altres fem les dues coses alhora. Ens reunim cada dissabte a la Mariana per a fer revisió de vida, parlar de la nostra relació personal amb Déu o fer estudi d’evangeli. Fem plegats aquest camí amb la Marta Serrano, l’Ana Krutter i la Camino Galán, les nostres acompanyants. Per a nosaltres el grup representa un acompanyament fonamental a la nostra vida com a cristians i és un espai on podem compartir el que som, pensem i sentim.


El darrer diumenge vam fer la cloenda del curs al parc de la Mitjana. Vam avaluar tot el que hem estat fent durant aquest curs i vam proposar noves idees pel curs vinent. Després vam dinar i vam passar una estona molt agradable. Des del primer moment ens va acompanyar Josevi, de l’equip de la Delegació de Joves. Finalment, les nostres genials i magnifiques catequistes/acompanyants/monitores ens van obsequiar amb un llibre especialment triat per a cadascú de nosaltres. Moltes gràcies! Us estimem!


Res més. Bon estiu i fins al setembre!


Cristina Cazorla
Joves la Mariana

2 comentaris:

Marta Sangüesa ha dit...

Ole aquest GJ!!! Qué guapos sortiu tots a la foto, llàstima no haber pogut assistir a la trobada a la mitjana. Bon estiu a tots!!!

Anònim ha dit...

Sona molt bé! Però algú està llegint els llibres?? Je, je! Bon estiu. Anna K.