6 de setembre de 2009

PEREGRINACIÓ jove A LOURDES: Testimoni Clàudia Bosch.

El nostre viatge va començar el 26 de juny a les 6 del matí, quan vam arribar al camp d'esports, el nostre punt de trobada, hi havia 5 autobusos esperant-nos per portar-nos al nostre destí: Lourdes!!

La nostra feina consistia en portar els malalts a tots els llocs que hi havia programats: misses, processons, via creus, piscines... Bé, no només els portàvem sinó que vam tenir una relació molt especial amb tots ells i ens van explicar moltes coses. També vam tenir temps per fer turisme, per descansar, passar temps amb els demés i sortir una estona a la nit.

Va ser una experiència molt gratificant que tots repetirem l'any que ve. Dedicar 4 dies als altres crec que és una forma molt interessant de passar uns dies d'estiu en que ajudem a aquelles persones grans que no poden anar sols i necessiten companyia.

En aquest viatge hem après moltes coses i hem conegut molta gent, encara que de Lleida només érem 10 joves, hi havia gent de tot el món, de Barcelona n'eren uns 50!! Tot i que estàvem esgotats vam rebre una força especial per continuar endavant vers les dificultats que anaven sorgint.

Us animo a tots a venir l'any que ve, ja que no us en penedireu i és una experiència que s'ha de viure!!

Claudia Bosch
Alumna Col·legi
Mater Salvatoris