30 de setembre de 2009

QUÈ PODRIA FER PER DEIXAR EL MÓN UNA MICA MILLOR

Després de tot l’estiu de vacances, reobrim aquesta secció.

Suposo que molts de vosaltres heu aprofitat l’estiu i ho heu fet de diverses maneres: viatges, rutes, colònies, camps de treball, fer sofing a casa…etc. També, suposo que molts de vosaltres haureu pensat, encara que sigui un moment (perquè clar, estavem de vacances…) que hi ha moltíssima altra gent que no ha pogut “gaudir d’un temps de vacances”. Que ha passat aquests messos lluny dels seus i que ha hagut de treballar més que mai, sota el calor infernal de les nostres terres…(però Gràcies a Déu, que han trobat treball), d’altres ni tan sols tenien això…

El que us voldria fer veure, es que les vacances no sempre són “temps i temps per a no fer res” o simplement per divertir-nos, les vacances, també poden ser una oportunitat per dedicar temps als qui no tenen tan com nosaltres.


Nosaltres ara, hem iniciat el nou curs, mentre molta gent comença vacances “forçades”, que només acabaràn quan trobin una feina i puguin retornar a la vida “activa”. Aprofitem l’inici de curs per plantejar-nos, qui sóc, què faig, i què podria fer per deixar el món una mica millor del que l’hem trobat.. Si no sabeu com respondre a la tercera, ben aviat rebreu una proposta…fins llavors, salutacions per a tothom!


Mireia Castells
Sta. Teresina
Equip DPJ.