27 d’octubre de 2009

HEM SORTIT DE L'ARMARI!

El passat dissabte 17 va tenir lloc a l’Acadèmia Mariana la Primera Trobada de joves universitaris de Lleida sota el lema “Sortim de l’armari”. En aquesta trobada ens vam veure coneguts i vam conèixer cares noves. Vam estar xerrant sobre la importància que té ser cristià dins del món universitari, sobre que podíem aportar i sobre com som vistos pels altres integrants de la societat.

Puc dir que va ser una trobada molt fructífera, que la gent que hi va anar hi va posar moltes ganes i molta il•lusió.

La propera trobada no serà fins al Març, però no us preocupeu, perquè la Dele ens ha preparat un munt d’activitats on ens podem trobar! Que si tallers de pregària, que si estacions d’enllaç... Al final el que passarà és que estarem farts de veure’ns!

Per cert! Per la trobada de març us demanarem que penseu coses, projectes, idees variades sobre què podem fer els cristians a la universitat, però si teniu tantes ganes de col•laborar que no podeu esperar tant, estem oberts a qualsevol suggerència, només cal que ho deixeu aquí, al blog, o que envieu un correu amb la vostra idea (que segur que serà genial) al correu de la Dele: dpjlleida@gmail.com.

Com veieu a la foto, nosaltres ja hem sortit de l’armari, t’hi apuntes?David del Blanco
Parròquia St.Ignasi