26 de novembre de 2009

JORNADA D’ANIMADORS DE PASTORAL DE JOVES

El passat diumenge, 15 de novembre, es va celebrar a l’Escola Pia de Terrassa la Jornada d’Animadors de Pastoral de Joves de Catalunya, Balears i Andorra. La Jornada va estar presidida pels Bisbes de Girona i Terrassa.

Durant el matí vam estar treballant per grups, al voltant de la figura de l’animador i dels principals reptes i oportunitats amb els que es troba avui en dia. Va ser interessant poder compartir amb catequistes i acompanyants d’altres diòcesis, els esforços i també els èxits de la nostra feina. Després es van repartir els materials per anar treballant amb els grups de joves el camí cap a l’Aplec del maig del 2010 (tothom qui els vulgui, els pot passar a buscar per la Delegació) i al migdia vam celebrar l’Eucaristia a la catedral de la ciutat.


A la tarda, l’equip de la Delegació de Joves de Terrassa ens va presentar l’Aplec del proper 22 de maig: la distribució del dia, els espais, les diferents activitats i les inscripcions. I, finalment, el mateix autor ens va cantar l’himne de l’Aplec.

Els disset animadors lleidatans que hi van participar van valorar positivament la trobada amb la resta d’animadors i el sentiment de comunitat i d’Església diversa que mira de caminar plegada.
Marta Serrano
Delegada DPJ