27 de novembre de 2009

UNA NIT MÀGICA (Estació d'Enllaç)

El passat divendres 20 de novembre vam inaugurar l'Estació d'Enllaç a Lleida, coincidint en dia amb la Delegació de Joves de Barcelona, que realitzaven la seva segona trobada d'enguany (podeu llegir-ne una crònica al Bloc de l'Eloi)
Amb el títol d'"Una nit de música, màgia i somnis" més de 130 joves de tota la província ens vam trobar als locals de la Parròquia de Santa Maria de Gardeny per gaudir d'una vesprada diferent.

Després de la presentació d'aquesta nova iniciativa promoguda per la Delegació de Pastoral Joves de Lleida, vam quedar tots i totes ben bocabadats amb un "màgic" espectacle protagonitzat per l'entranyable Mag Reivaj. Amb ajuda d'alguns joves i del seu material màgic que com ell deia només teníen "la trampa necessària" va fer desaparèixer objectes, moure'ls d'un lloc a un altre i fins i tot levitar una taula de fusta! Però la cosa no va acabar aquí!!! Què va!... Després vam poder gaudir d'una completa actuació de la DPJ-Band amb versions de cançons ben conegudes i d'altres creades pel propi grup que vam ballar, cantar, tatarejar i escoltar fins acabar la festa! I lo millor de tot és que durant les gairebé dues hores i mitja es va respirar un caliu i un ambient distès que va donar peu a conèixer molts joves de diversos llocs i amb diferents inquietuds i gràcies al qual aquesta primera trobada ha valgut molt la pena! (Podeu veure-ho a la galeria fotogràfica).


Pels que ja esteu enganxats i pels que teniu ganes de tastar-ho ja us anunciem que la propera Estació d'Enllaç es realitzarà el divendres 18 de desembre a les 20:00h a la Parròquia de Sant Andreu (Carrer Cavallers) on ens retrobarem per celebrar la ja tradicional Vetlla de Nadal. No us la podeu perdre!Laura Obea i Txaro Revuelta
Equip DPJ

1 comentari:

David ha dit...

Que guay! Jo ja estic esperant amb candeletes (que no canaletes) la propera!