2 de desembre de 2009

ESPERANDO UN MILAGRO

"Faig pràctiques de magisteri a Maristes. Fa poc va arribar a les meves oïdes que en breu es faria un concert a l'escola que portava el nom de "Cantos de Ghana", van explicar als nens detalladament en què consistia. Per fer-vos un resum, uns quants cantautors espanyols col·laboren amb l'ONG Sed, grabant un disc amb les noies d'una escola de Kumasi (Ghana) per recollir diners per construir una escola a l'Àfrica. Aquestes noies de Kumasi són d'una escola marista que hi ha allí mateix. Una de les cantautores que col·labora en aquest projecte és la Inma Serrano, qui va venir personalment a l'escola per presentar aquest concert i aprofitant, va cantar-nos unes quantes cançons, entre les quals es troba aquesta "Esperando un milagro" que apareix en el seu àlbum Inma II.

La lletra relata com, quan no tenim forces per continuar endavant, quan ho hem d'abandonar tot per què no queden forces, sempre esperem un miracle... miracle que no sempre arriba. Quan això passa, l'únic que ens queda es donar gràcies pel que encara mantenim i posar-hi "buena voluntad"."
Isabel MªMartínez
Parròquia de Pardinyes1 comentari:

Anònim ha dit...

Què fort Isabel.

Moltes gràcies perquè em sembla que això és la clau, saber com enfrontar-se a perdre l'esperança perquè l'únic que tens és esperança de quelcom que no arriba.