7 de desembre de 2009

TORNA-HO A INTENTAR AMB MÉS FORÇA"Quan algú evoluciona, també evoluciona tot el seu voltant... quan intentem ser millor de lo que som, tot al nostre voltant també es torna millor.

Ets lliure per escollir per prendre decisions, tot i que només tu les entenguis. Pren les teves decisions amb coratge, desprendiment i, de vegades, amb una certa dosis de bogeria. Tan sols entendrem la vida i l'Univers... quan no cerquem explicacions. Llavors tot queda clar.

Aprendre alguna cosa significa entrar en contacte amb un món desconegut,... on les coses més simples són les més extraordinàries. Atreveix-te a canviar!! Desafia't! No tinguis por dels reptes!! Insisteix una, i una altra, i una altra vegada.

Recorda que sense fe... es pot perdre una batalla que ja semblava guanyada. No et rendeixis. Enrecorda't de saber sempre el que vols. I comença de nou. El secret està en no tenir por d'equivocar-nos... i de saber que és necessàri ser humil per aprendre.

Tingues paciència per trobar el moment exacte... i alegra't pels teus èxits. I si això no fos suficient,... analitza les causes... i torna-ho a intentar amb més força! El món està en mans dels que tenen el coratge de somiar i de prendre el risc de viure els seus somnis."