4 de gener de 2010

CADENA DE PREGÀRIA PER LES VOCACIONS


Durant el passat mes de novembre en les 10 Diòcesis amb seu a Catalunya s’ha portat a terme la cadena de pregària per les vocacions.

Al nostre Bisbat s’han realitzat molts actes d’oració amb aquesta intenció: Eucaristies, hores de pregària, Exposicions del Santíssim, rosaris, etc. Són moltes les parròquies, delegacions, congregacions religioses, associacions laïcals i escoles que han participat en aquesta cadena i no tan sols els tres dies assignats a la nostra Diòcesi —3, 13 i 23— sinó durant tot el novembre.

La Delegació de Pastoral Vocacional, amb la col·laboració de la Delegació de Pastoral de joves i altres delegacions, ha organitzat tres actes diocesans, un per a cadascun dels dies de la cadena a Lleida.

El dimarts 3 a les 19 h. a la parròquia de la Mercè, se celebrà la Missa i a continuació una hora de pregària.

El divendres 13 a les 20:30 h. a St. Ignasi, un grup de joves de la parròquia preparà una pregària de Taizé, la qual fou molt participada per nombrosa joventut i persones de totes les edats de diverses parròquies de la Diòcesi.

I el dilluns 23 a les 19:30 h., se celebrà l’Eucaristia a la parròquia del Carme, presidida pel Vicari de Pastoral, Mn. Josep Anton Jové, en representació del Sr. Bisbe —que era a Madrid en la Plenària de la CEE

.

Confiem fermament que la nostra pregària personal i comunitària és escoltada pel nostre Pare del Cel i continuem pregant i treballant perquè cadascú de nosaltres sapiguem acollir la crida de Jesús i hi responguin amb generositat. Esperem, de manera especial en aquest Any Sacerdotal, que l’oració, unida al testimoni de vida cristiana i al zel de tots per promoure la pastoral vocacional, doni bons fruits de vocacions al sacerdoci ministerial.

Gràcies a tots per la vostra pregària i col·laboració!


Josevi F.

Delegat de Pastoral Vocacional

Membre de l’Equip de la DPJ