3 de gener de 2010

UN CRISTIÀ A LA UNIVERSITAT

El Joan forma part d’un grup d’Universitaris Cristians que cada setmana es troben a Lleida per compartir la seva vida a la llum de l’Evangeli. El darrer dissabte, el Joan no va poder venir a la reunió i ens va fer arribar això:


Bon dia!

Us faig arribar aquestes línies amb la finalitat de ser partícip, malgrat la distància, d’aquesta llum que s’encén a la Universitat i que lluny d’apagar-se estic convençut que generarà un pandèmia més important, sense dubte, que la de grip A. De fet, he sentit dir que alguns laboratoris ja treballen en la vacuna. Bromes a banda, voldria compartir amb vosaltres l’experiència de ser cristià i universitari, que no dubtaria en qualificar de repte. En el meu cas, al principi tot era molt fosc i fins i tot em sentia una mica sol però la llum va arribar amb la certesa que Déu ens parla i ens estima en les germanes i germans, que no només són aquells que es consideren cristians i per tant sigui quina sigui la gent que trobem a la nostra facultat podem llegir senyals divines en la seva companyia.

Molts ànims amb la Revisió de Vida. Smuaks, com diem a Lleida, Bon Nadal i Feliç 2010, 10 amb accent perquè en aquest any que aviat encetarem, Déu ens continuarà acompanyant en aquesta petita gran revolució que estem començant des de les aules.


Adéu-siau.

Joan


Joan Escolà
Grup de Joves la Mariana