9 de febrer de 2010

TE REGALO MI SOMBRA

En els temps que correm cada cop sembla que està més valorada l'amistat. Valorada i respectada. I el més bonic de l'amistat és que acceptem a aquelles persones que tenen l'honor de dir-se amics nostres, tal i com són. Amb totes les virtuts, amb tots els defectes, amb totes les opinions, amb totes les paraules i, fins i tot, amb tots els seus silencis.

Sovint ja ens passa, que no estem al 100%, i que, quan un amic ens demana ajuda no el podem ajudar de la manera com ell voldria o de la manera com ho voldríem fer nosaltres mateixos. Però, de vegades, tal com diu Migueli en aquesta "Te regalo mi sombra" del seu nou disc "Mucha agua y mucha sed", no cal donar la solució als problemes dels demés, no podem esperar donar ni ells esperar rebre sempre el consell que solucioni tots els dubtes o problemes. De vegades només cal estar allà en les decisions, en el camí, per a què no ens trobem sols quan la caguem o quan encertem. Si t'equivoques (o si no), sempre hi haurà algú al teu costat, caminant amb tu...


Isabel MªMartínez
Parròquia de Pardinyes

2 comentaris:

Anònim ha dit...

M'agrada molt aquesta idea de "te regalo mi sombra" i tal com l'has expressat, Isa!

Crec que las sombras dels nostres amics i persones que estimem i ens estimen és una de les coses més valuoses que hi ha! Quantes vegades només ens cal saber que hi ha gent al nostre cantó (sense necessitar que facin res més) per tirar endavant!

Moltes gràcies!

txaro.

Anònim ha dit...

Quin bon regal, el teu testimoni i la cançó, per cert molt bonica la lletra. Moltes gràcies Isa.

Molts petonets!!!

Raquel