15 de març de 2010

RUA DE CARANAVAL (el CAU- Colònies l’Anunciata)


El passat 20 de febrer, els esplais del Cau de Pardinyes i el de Colònies l’Anunciata, ens vàrem ajuntar per celebrar plegats una rua de carnaval, pels carrers del barri lleidatà. Els de l’Anunciata anàvem com a convidats a una rua, que els monitors del Cau celebren cada any pels carrers de Pardinyes.

L’enrenou va ser considerable, gràcies a l’ il•lusió que van posar tant els nens/es i els monitors, per passar una tarda de dissabte tot jugant i ballant.


Començàrem la rua des del local del Cau, tots guarnits amb les nostres disfresses de cartes de póker. Pels carrers de la barriades es barrejaren cors, trèvols, piques i rombes, que al so de la música despertaven la migdiada dels veïns.

La rua estava en marxa; s’hi anaven afegint veïns que amb la seva disfressa donaven una aire més heterogeni a la desfilada i refermaven que els barris de la ciutat estan vius.
Jocs i danses anaven presidint el recorregut i van fer que les gairebé 3 hores de rua, passessin en un plis, plas..

Però… quedava un dels plats forts de la tarda. Una gran farinada on tothom estava convidat a participar. Dos bàndols es fan enfrontar, on el color blanc era el protagonista. Les corredisses amunt i avall, tot llençant pessics de farina, van deixar l’ambient enterbolit per la pols de la farina.
Un cop emblanquinats vam concloure la rua, amb una xocolatada amb els pares, nens/es i monitors, per així recuperar forces desprès d’una tarda molt intensa.

Des d’aquí, dona les gràcies a tots els que vam fer possible aquesta rua i animar-los a seguir en el servei d’educar i servir als nens, en el món del temps del lleure.Jordi Flix
Colònies L'Anunciata

1 comentari:

Isa ha dit...

A vosaltres, també, moltes gràcies Jordi. Sense vosaltres la festa no hagués estat el mateix :)

Isa