27 d’abril de 2010

2a TROBADA UNIVERSITARIS

El passat dissabte 13 de març es va fer la Segona Trobada d’Universitaris Cristians a l’Acadèmia Mariana. Jo és el primer cop que hi vaig a les activitats que fan des de la Pastoral de Joves i les primeres impressions, per ara, han estat bones. Us conto:

El que es pretén en aquestes trobades és que els joves cristians que estem a la universitat, en primer lloc, veiem “que no estem sols!”, que hi ha més gent que pensa així, i en segon lloc, buscar maneres de fer que l’alegria dels cristians arribi a més gent que estudia amb nosaltres; gent que no sap que es fan activitats amb les que pot ajudar a moltes gent dedicant una mica del seu temps i, per que no, que això també els pugui fer conèixer a Déu.


Es va parlar de tot el que s’està fent de voluntariat, de les activitats que es fan a l’esplai (amb un exemple d’allò més atípic “made in” Joan, nomes dir que vam acabar tots pel terra), de les vetlles nocturnes dels Joves del Pilar que es fan, lògicament a la parròquia del Pilar, d’activitats que actualment està organitzant la Delegació de Pastoral (que Déu n’hi do), etc, etc, etc, i també vam proposar moltes activitats que es podrien fer a la universitat per a cristians, o no, tot de forma mol oberta. I per acabar un “pica pica”, eren dos quarts de dos i hi havia molta gana!!!

Vaig convidar a uns amics dels Joves del Pilar per a que vinguessin, també universitaris, i tot i que no estàvem gaire convençuts en un principi, tots vam sortir molt satisfets.

En resum, vam riure, van cantar (dic van perquè si jo canto potser no em deixen tornar), vam debatre idees, i en van fer propostes d’allò mes interessants, i tot en un ambient molt bo!!! Ànims als indecisos que val molt la pena.

Repetirem!Luis Casaña
Grup de Joves del Pilar