16 d’abril de 2010

Com faig la inscripció a l’Aplec de l’Esperit?

1. La inscripció s’ha de fer en grup. Si algú no té un grup concret en el que inscriure’s, parleu amb la Delegació i us inclourem al grup de la Delegació de Joves de Lleida

2. L’animador, responsable o catequista del grup (la persona que els acompanyarà) ha de fer la inscripció del grup en la següent adreça: www.aplecesperit2010.com, omplint el formulari online (és el mateix formulari que el dels joves).

3. En aquesta inscripció, entre d’altres dades us demanarà un correu electrònic, és molt important que l’ompliu correctament. Mitjançant aquesta direcció de correu, que els responsables de cada realitat pastoral faciliteu en la inscripció, la secretaria de l’Aplec us enviarà un codi (ex:“aa-0aa”).

4. Per a inscriure els joves/adolescents, s’ha de fer un per un, introduint el vostre codi per a cada jove/adolescent i posant cada cop, al formulari, el vostre nom com a responsables.

5. En cas dels menors d’edat, que aquest any estan cursant 3r d’ESO, no esteu obligats a posar e-mail o telèfon de l’adolescent, podeu posar el del responsable. En el cas dels nascuts l’any 1993 o 1994 (corresponent a 1r/2n BATX o CFGM) seria convenient que on posa telèfon fixe poséssiu el telèfon familiar (l’ e-mail i el mòbil del menor és opcional).

6. Si més endavant algun jove més del vostre grup volgués apuntar-s’hi, també es podria fer de la mateixa manera, introduint el codi a l’hora d’inscriure’l.

7. Feu el pagament fent una transferència o ingrés al CC de “La Caixa”: 2100.3385.37.2200115557. L’aportació per persona és de 15€. Heu de fer constar a l’ingrés el següent: Codi + Nom catequista/animador + núm. de joves del seu grup abonats. El nom del catequista/animador ha de ser el mateix que heu utilitzat per fer les inscripcions del joves/adolescents.

8. Porteu el dia de l’Aplec el resguard del pagament!

9. Cada responsable s’haurà d’assegurar que els menors d’edat tinguin firmada una autorització per poder assistir al dia de l’Aplec. L’autorització la pot fer el mateix responsable del grup, no cal entregar-la, però si portar-la a sobre el dia de l’Aplec. Si voleu, a la Delegació us podem facilitar un model d’autorització.

10. En cas dels joves músics, si es vol participar tocant a l’Eucaristia, trobareu al web totes les partitures. Per participar, el jove ha d’enviar un e-mail amb nom, cognoms, edat i el nom de la realitat pastoral (o codi). A més d’especificar l’instrument. A l’e-mail cal posar com a assumpte: “Músic voluntari”. Si el músic és un jove participant de l’Aplec ha d’estar inscrit.


Per qualsevol dubte o informació:
Delegació de Joves de Lleida:
dpjlleida@gmail.com ó 973260051