24 de maig de 2010

SUPERGESTO

Supergesto és la revista dels adolescents i joves compromesos amb la missió i els missioners; i que volen col•laborar amb ells. És una publicació molt diferent a d'altres que pots trobar al mercat. No hi trobaràs la darrera novetat sobre roba, ni sobre tendències, ni sobre actors, ni cantants de moda; et parlarà de persones que lliuren la seva vida pels altres, especialment per aquells que no tenen veu i que pateixen situacions de dolor i d’injustícia.

Supergesto t'ofereix informació sobre els països on treballen els missioners i missioneres, testimonis i entrevistes amb ells; informació sobre campanyes de suport i, sobretot, detalls dels projectes missioners que infinitat de grups de joves estan posant en marxa arreu de l’Estat. Iniciatives que, en molts casos, passen per fer un viatge a algun país de missió durant l'estiu per col•laborar directament amb algun missioner i viure l'experiència de la missió a primera línia de foc.

Supergesto no s'oblida de la diversió. La prioritat és l'actualitat missionera, però les nostres pàgines estan obertes a tots els temes que interessen avui als joves: Internet, llibres, televisió, música, cinema..., a més d'oferir altres elements d'entreteniment com relats, passatemps, anècdotes...

Supergesto vol ser un fòrum obert a la participació. Sabem que dels adolescents i dels joves es parla molt als mitjans de comunicació. La revista vol que siguin els adolescents i joves els que parlin, doncs són ells els protagonistes. Hi trobareu un espai obert per a que ens expliqueu com sou, què feu, que penseu i quines són les vostres il•lusions i inquietuds.

Supergesto és una revista per a joves que no fugen del compromís, que no els importa remar contracorrent. Per als que es fan preguntes, per als que dubten, pels que no es conformen amb mirar el que succeeix a seu al voltant, sinó que volen actuar i canviar tot allò que és injust, com la pobresa, la fam, el dolor.

Més informació aquí.
Ompl@planalfa.es

Delegació diocesana de missions i OMP, Lleida