26 de juny de 2010

5dies 5testimonis: ARES.

MIRAR-ME ENDINS

Quan et comences a fer una mica més gran, a poc a poc, vas sentint que en determinats espais t’hi sents realment bé, que hi encaixes, que te’ls creus. En el meu cas, el fet d’haver anat a estudiar fora de la meva ciutat , al mateix temps que m’ha permès anar coneixent realitats noves, contextos diferents i maneres de viure també força diferents que m’han enriquit moltíssim, el fet de marxar de la meva realitat quotidiana anterior m’ha fet valorar els espais on em sento millor.

En la meva vivència a Barcelona he pogut créixer interiorment, he adquirit autonomia, però a nivell personal, en aquest escrit m’agradaria destacar, per sobre de tot, un fet: m’he adonat de la importància de disposar d’un espai de reflexió compartida, d’aturall, de vivència de la fe en comunitat per compartir les vivències personals de les nostres creences. En una societat que sovint oblida els valors cristians i que prejutja sense conèixer, que se sorprèn quan algú parla de les seves creences i que vol allunyar-nos del missatge vertader de Jesús, valoro molt positivament i agraeixo haver trobat en la Parròquia de Sant Ignasi un punt de trobada i de creixement en el camí de la vida. Ja fa molts anys que vaig començar a anar a l’Esplai de la Parròquia de Sant Ignasi i a participar en les iniciatives que s’hi duen a terme. Amb el pas del temps, potser m’havia oblidat del valor de poder compartir les visions de la realitat, de l’Església, de la societat, dels valors cristians. Avui per avui m’agrada destacar de la meva vivència de la fe la vessant de la comunitat, de l’Església com a xarxa de persones que entren en sinèrgia sota un únic missatge d’estima als altres.

Durant la setmana, m’agrada pensar que el divendres ens trobarem amb els companys del meu grup de Postconfirmació o amb el grup de Joves; que dissabte aniré a l’Esplai i gaudiré plenament del fet de compartir i donar i rebre als i dels infants. Així doncs, m’agradaria destacar la importància en la vida dels cristians de la vida en comunitat; de trobar en l’Església i en Déu un espai obert, tolerant, inclusiu... un espai d’acollida personal i de grup format per persones que es comprometen amb la realitat, amb els més pobres i els més desfavorits; l’espai cristià on el missatge auster i senzill de Jesús és present cada dia, a cada passa i ens fa avançar a tots junts, als més joves i als més grans.

Ares Llop
20 anys
Parròquia st.Ignasi

1 comentari:

Anònim ha dit...

Fantàstics aquests testimonis...
enhorabona!