3 de juny de 2010

LA POBRESA NO TANCA PER VACANCES, I TU?

En aquest temps en que la calor s’apropa i la fi de curs ja està a la volta de la cantonada, tots tenim un pensament al cap: VULL VACANCES!

Ha estat un altre curs; hem treballat, estudiat, ens hem divertit, potser fins i tot hem pregat o hem assistit i participat en alguna activitat cristina... o... hi ha qui poder ha viscut el Sagrament de la Confirmació. És igual, siguis com siguis, segur que et sents identificat/da amb el “vull vacances”.
És bo i important que tinguem uns dies de relax i descans després de tot el curs. A més, l’estiu és una època per gaudir el temps, fent allò que més ens agrada: anar a la platja o a la muntanya, anar de colònies, fer sofing, etc. Ara bé, cal que ens preguntem una cosa: i què passa amb la gent que pateix necessitats?? Ells també van vacances??? Per desgràcia, la pobresa no tanca per vacances.

Déu no marxa de vacances, per tant, l’estiu, el temps lliure, també pot ser un bon moment per fer totes aquelles coses pels altres que durant el curs no puc fer. Ara vindran gairebé 3 mesos de vacances, en els quals hi haurà gent que no tindrà la mateixa sort que nosaltres. Poder és una bona hora per fer una experiència i viure així un estiu un xic diferent. Des de la Delegació de Joves, us proposem col•laborar amb Càritas en l’acollida i assistència als immigrants que arriben a les nostres terres per aquestes dates. Si vols més info, posa’t en contacte amb nosaltres. T’esperem!!


Mireia Castells
Equip DPJ