14 de setembre de 2010

SÓN TEMPS D'ELECCIONS

Ja ha passat l’estiu i arriben temps d’eleccions, ara toquen les de Catalunya. Com a jove saps a qui votaràs? Sembla una ximpleria: “jo no voto, passo!”, aquesta és una expressió molt comuna entre els joves, però no tots.

Per vosaltres, joves implicats, també hi ha una crida política al vostre voltant... hem d’elegir i a conciencia, si no “qui calla, atorga”. La nostra fe ens diu que hi hem d’ésser presents en aquestes decisions, del delegat de classe al president del govern, del president de l’escala al president de la Generalitat.

No és fàcil, podem votar a la persona, al partit, fins i tot fer un vot de càstig, un vot en blanc, no perdeu l’oportunitat de governar el vostre futur, ningú es pot queixar si no participa. Això sí, d’una forma responsable, un s’ha d'informar de a quí vota, persona o partit, no tot val, i menys per a nosaltres, que som uns privilegiats que tenim la vara de mesurar molt clara, el Crist ens la va deixar per poder revisar tot el que fem, si fas revisió tens una gran eina, és un fet de vida molt clar i contundent.
Francesc López
DPJ Lleida