17 d’octubre de 2010

UN ESTIU MÉS


Un estiu més, el nens i nenes de Colònies l’Anunciata hem marxat de colònies. Tot va començar el 22 de juliol; amb les motxilles carregades de ganes de passar-ho be, pujàvem a l’autocar camí de la Ridolaina a Bellver de Cerdanya.

Anàvem rere les passes d’un avantpassat de la família del Ridolongos. Una família hippie i un xic peculiar, que ens acompanyaria arreu del món, buscant un lloc per establir la seva llar.

Molts van ser els indrets que vam visitar i molts els personatges que pel camí ens vam trobar. Un esquimal preocupat pel canvi climàtic, a la Cleopatra desesperada perquè el sarcòfag del faraó havia desaparegut, uns mafiosos que ens van fer córrer d’allò més i fins hi tot a uns xinesos un tant “marranots”, que ens van deixar ben empastifats.

Molts han estat els racons, en els quals els Ridolongos es podrien haver establert, però el darrer dia, vam rebre una visita que els va fer acabar de decidir. Eren els pares dels nostres acampats, que van convidar a la nostra família a establir-se a la nostra ciutat. Dit i fet, la família hippie no s’ho va pensar dos cops i van acceptar de bon grat la proposta; i per celebrar-ho vam fer un dinar de germanor gaudint dels paratges idíl•lics de les muntanyes de la Cerdanya.

Han estat unes colònies , on hem rigut, plorat, pregat, caminat, saltat i cantat. En definitiva unes colònies on un any més, tant nens com monitors ens ho hem passat d’allò més bé. Hem après a conviure 10 dies tots plegats gaudint de la natura i donat gracies per poder participar un any més d’aquest torn de colònies.


Jordi Flix
Colònies l'Anunciata