2 de novembre de 2010

PREGÀRIA PER LES VOCACIONS

Aquest dimecres 3 de novembre, a les 21'30h
a la Residència La Forja (Trv. d'Extremadura, 13 -la Bordeta-):

Pregària per les vocacions


Us esperem,
DPJ i DPV Lleida
CADENA DE PREGÀRIA PER LES VOCACIONS

Hola a tots!
Un any més m’adreço a vosaltres, des de la Delegació Diocesana de Pastoral Vocacional, per a convidar-vos a participar en la Cadena de pregària per les vocacions que realitzarem durant el mes de novembre. Es tracta que ens sentim Església que prega, camina i avança amb fe i esperança en la crida de Déu.

Ja sabeu que cada diòcesi tenim assignats tres dies i a Lleida ens corresponen els dies 3, 13 i 23 de novembre, en els quals se’ns anima a pregar intensament i a fer-ho de manera personal però també en comunitat, ferms en les paraules del Senyor: «si dos de vosaltres aquí a la ter
ra es posen d'acord per a demanar alguna cosa, el meu Pare del cel els la concedirà; perquè on n'hi ha dos o tres de reunits en el meu nom, jo sóc allí enmig d'ells» (Mt 18,19-20).

Enguany la Cadena té com a rerefons les visites apostòliques del Papa Benet XVI a Barcelona el proper 7 de novembre i a Madrid en agost del 2011 per les Jornades Mundials de la Joventut.

Us proposem un repte: que aconseguim entre tots que a la Diòcesi de Lleida hi hagi una autèntica cadena d’oració en què a totes les hores del dia (i les que sigui possible de la nit) hi hagi almenys una comunitat pregant per aquesta intenció. Penjarem en la web del Bisbat un quadre on podreu consultar qui i quan està participant de la cadena i quines hores encara estan “lliures”.

Per això, us animem a que tingueu present aquesta intenció vocacional, especialment durant aquests dies, en la vostra pregària personal i a participar en els actes d’oració que s’organitzen a les parròquies, delegacions, comunitats religioses, col•legis, grups, etc.

Gràcies a tots per la vostra pregària i col•laboració!

Josevi Forner
(Delegat de Pastoral Vocacional)