21 de desembre de 2010

CADENA DE PREGÀRIA PER LES VOCACIONS

Com cada novembre des de l’any 2005, aquest mes passat s’ha realitzat la Cadena de Pregària per les Vocacions en les 10 Diòcesis amb seu a Catalunya.


Al nostre Bisbat s’han dut a terme molts actes d’oració amb aquesta intenció: Eucaristies, hores de pregària, Exposicions del Santíssim, rosaris, etc. Són moltes les parròquies, delegacions, congregacions religioses, associacions laïcals i escoles que han fet possible que la cadena no es trenqués durant les hores del dia de les jornades 3, 13 i 23, que eren les que teníem assignades.

La Delegació de Pastoral Vocacional de Lleida, amb la col•laboració de la Delegació de Pastoral de joves, i altres delegacions han organitzat diversos actes diocesans per a aquests tres dies: Vetlla per a joves a la Residència La Forja de la Bordeta, Oració amb joves universitaris, Hora de pregària preparada pel Seminari i presidida pel Bisbe a l’Oratori de l’Acadèmia Mariana, Exposició del Santíssim i Rosari a la Parròquia del Pilar, Pregària de les famílies a la Parròquia de la Magdalena, etc.

A més de la importància de la pregària personal i comunitària, caldria destacar que aquesta cadena esdevé recordatori de que promoure la pastoral vocacional és tasca de tots i ens ajuda a ser més conscients que som un cos i hem de treballar units per a que la diversitat esdevingui riquesa per a tots. Sols així donem el testimoni capaç d’afavorir els fruits de vocacions que l’Església i el món necessiten. Gràcies a tots!


Mn. Josep Vicent Forner, diaca
(Delegat de Pastoral Vocacional)