27 de febrer de 2011

DE JOAN PAU A BENET de ser a ser perseguit


Fa dies que no deixo cap noticia o comentari al blog. He estat observant que diu el nostre germà el Sant Pare, un com nosaltres amb una feina que a cops no deu de ser gens fàcil però que sens dubte te grans satisfaccions.

Observo que des de Joan Pau hi ha uns grans canvis que marcaran sens dubte l’esdevenir de tots els cristians d’arreu del món. Ell va marcar clarament una època . Però l’actual cada cop hem sorpren més, és molt clar amb les seves afirmacions i reflexions, molts cops incompreses en un món en el que, diguin el que diguin, els cristians sovint estem sofrint un atac frontal clar i evident, potser sí que estem en un dels períodes de la historia que des d'aquell moment que marca la vinguda del fill de Déu s’havia de complir (SEREU PERSEGUITS).

Quin dirigent és capaç de prendre una opció clara, en contra dels seus propis membres, i no deixant-los oblidats i continuant també al seu costat sense sortir-se de les lleis de la terra i complint amb elles? Efectivament són contats els casos de dirigents que facin això, clarament i públicament i a sobre demani perdó per tots aquells que no varen fer el correcte.
Això al meu poble es diu ”ser clar i català “.


Francesc López
DPJ Lleida