11 d’abril de 2012

Amb qui camines?


S'apropa la trobada diocesana de joves del nostre bisbat. És el DISSABTE 21 d'abril. Anirem caminant fins a Butsènit (partida de Lleida). Ens espera una bona caminada de 2 hores.

Si estàs en la nostra llista d'adreces de la DPJ, rebràs un mail. Si no, no et preocupis, estàs convidat des d'ara mateix. La trobada començarà a l'acadèmia mariana, a les 10h. Porta algun amic, amiga. No oblidis de dur calçat i roba adequats per a la marxa, aigua suficient pel camí i pel dinar, un entrepà i alguna cosa per compartir; i 1€ per pagar el bus de tornada a Lleida.

"Amb qui camines?" ¡Jesús camina amb tu! "Llavors, se'ls obriren els ulls i el van reconèixer, però ell desaparegué del seu davant. I es van dir l'un a l'altre: -¿No és veritat que el nostre cor s'abrusava dins nostre mentre ens parlava pel camí..." (Lc 24, 31-32).

1 comentari:

Delegació Pastoral Joves de Lleida ha dit...

Aquest matí he fet la ruta amb bici. L'inici és una mica dur, sobretot perquè el riu és brut i perquè fins que no passes el pont tot és sorollós. Després de passar sota el pont de l'AVE, la ruta pren progressivament el seu encant. Aquest matí, plovia, però ha estat especial. Xavi.