13 de juny de 2013

Alcarràs 2013 - Els temporers i el teu temps

T’oferim l’ocasió d’entrar en contacte amb el món de la immigració, en el context de la campanya de temporers que es realitza a la comarca de Lleida amb motiu de la recollida de la fruita. Alcarràs és un poble on hi ha un percentatge de temporers altíssim, i necessiten la teva ajuda.
Necessiten persones voluntàries que els atenguin en els serveis que Càritas Alcarràs, juntament amb altres institucions de caire públic i privat, organitzen en els mesos de juny i juliol. Et proposem fer un voluntariat durant la primera quinzena de juliol, segons la disponibilitat que tinguis. Tu poses el teu temps i les teves mans, la DPJ t’ajudarà a conèixer Alcarràs, i t’aproparà a un món que no es pot deixar de tocar, com feia Jesús, perquè també allà l’Evangeli ha de ser viscut, proclamat i celebrat. Apunta’t enviant un mail a dpjlleida@gmail.com o fes un truc al Xavier: 600770456.
El teu temps és valuós. També el d’aquells que no tenen treball o el busquen amb urgència. Dos valuosos valors que es poden donar la mà durant aquest estiu: els temporers i el teu temps.